preloader
Despre mine

DESCOPERA CONCEPTUL
ROZALIA BOT

În creațiile mele celebrez frumusețea naturii și arhitectura minunată a corpului tău. Mă simt inspirată și atrasă de modern, dar și perpetuez cu convingere dragostea pentru motivele tradiționale, prin broderia cusută manual, care să-ți facă ținuta specială, unică. De aceea îndemnul meu este să alegi să-ți definești stilul prin alegeri inspirate, cu care te poți identifica!

Inca de cand eram copil… Mi-am dezvoltat continuu pasiunea pentru modă. Cu aceeași pasiune, m-am lansat oficial în această lume interesantă. Descoperă site-ul meu unde poți găsi colecțiile mele și un butic online, pentru a comanda creațiile tale preferate, pentru un look remarcabil.

DESPRE
BRODERIE

Broderia este arta de a decora tesaturi si materiale cu ac si ata sau fire speciale, cu scopul de a infrumuseta si personaliza diferite obiecte, de la imbracaminte la elemente decorative. Cu siguranță, ca și în modă, orice designer inspirat poate da un aspect unic creațiilor sale, folosind broderia ca un instrument puternic, prin care se poate remarca, așa cum a făcut Rozalia Bot pe piața din România și nu numai.

Originea broderiei poate fi datată înainte de Hristos, cu toate acestea, modul în care o găsim astăzi este practicat deja de zeci de ani. Atât în general, cât și în industria modei, în special, broderia se traduce prin atenție la detalii și, prin urmare, în dorința de a da personalitate unui produs.

Datorită inovațiilor din industria textilă, astăzi putem vorbi despre mașini de cusut performante, procese automatizate și, în consecință, despre broderie computerizată. Rozalia Bot consideră însă acest proces impersonal și a ales să valorifice talentul prezent în familia ei. Astfel, mama ei, cu o experiență de peste 50 de ani în această tehnică, însuflețește fiecare articol vestimentar creat de designer, brodând cu grație și răbdare pentru ca tu să te bucuri de un produs unic.

Despre mine
Despre mine

Broderia manual-mecanică se realizează cu ajutorul mașinilor de cusut de uz casnic, prin ghidarea cercului, a acului cu ață, ochi cu ochi de-a lungul modelului desenat anterior pe material. Așadar, deși acest proces necesită mult timp și o atenție deosebită, avem în sfârșit un produs finit cu o amprentă deosebită după ore de muncă. Produsul tau va fi brodat manual, va fi unic, frumos, realizat la cele mai inalte standarde de calitate.

Totuși, trebuie menționat că broderia poate prezenta un aspect neregulat din punct de vedere al simetriei desenului sau al culorii, și vă rugăm să le interpretați ca semne distinctive de lucru manual, ca mici imperfecțiuni legate de identitatea produsului, și nu ca defecte.

Vă mulțumim că ne onorați munca purtând Rozalia Bot!

Coș de cumpărături
Lista de dorințe
0 Coș
Contul meu