Plata si livrare

Plățile online sigure sunt garantate de EuPlatesc

Plata si livrare

Acceptam plati numai cu cardul de credit si debit .

Prin urmare, după plată, tranzacția de pe extrasul tău va apărea cu numele www.rozaliabot.ro

MODISTA SRL-D este o companie care nu plătește TVA. Produsele au aceleasi preturi peste tot, atat in Romania cat si in strainatate. 

Livrarea pe teritoriul Romaniei se calculeaza in functie de tarifele transportatorului. Livrarea in Romania se face de catre serviciul de curierat rapid “GLS National” sau “SameDay” in 24 – 48 de ore, in functie de programul de lucru al curierului, conform datelor de finalizare.

Livrarea in strainatatese realizeaza prin serviciul de curierat rapid “TNT Express” iar timpul de livrare este intre 1 si 3 zile (in functie de programul de lucru al firmei de curierat sau de vama la care este implicata taxa) de la expedierea coletului. Costul livrării în afara României se stabilește pe baza adresei geografice de expediere. Puteți verifica costurile de transport introducând aici țara de destinație. Costurile suplimentare reprezentând posibile taxe vamale sau comisioane în țările în care este implicată vămuirea, vor fi suportate de client. 

MODISTA SRL-D Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru întârzierile cauzate de condiții meteorologice nefavorabile sau din alte cauze.

Clientul va primi prin e-mail o notificare despre expedierea comenzii împreună cu un număr de urmărire AWB. Starea livrării poate fi urmărită cu ușurință pe site: www.tnt.com si pentru Romania pe site www.fancourier.ro